2022 november 14

Seres László – a Solar Panel Solutions műszaki igazgatója

Seres László: a minőség a védjegyünk! Mérnökként több mint tíz éves autóipari tapasztalatra tett szert. Nemzetközi környezetben modern gyártórendszerek tervezésében vett részt.

Seres László, a Solar Panel Solutions Kft. műszaki igazgatója Hajdúnánáson nőtt fel. A helyi középiskolában érettségizett, innen pedig a Miskolci Egyetem gépészmérnöki szakára, azon belül is gépgyártástechnológia és géptervező szakirányra vitte az útja, ahol okleveles gépészmérnökként végzett. Már a főiskola alatt elhelyezkedett az autóiparban, a Bosch-nál, ahol karbantartó mérnökként kezdte. Németországi évei után a vállalat ipari mérnökségének felépítését is rá bízták, már idehaza.

Ezután egy légzsákokat gyártó nemzetközi cég osztályvezetője, majd egy fúziót követően EMEA-szintű (Európa, Közel-Kelet és Afrika) operational excellence vezetője lett, ami a működési kiválóságra való törekvés szempontjából fontos egy szervezetnél. Ezen a területen öt gyárért felelt: kettő volt Németországban, egy Miskolcon egy Oroszországban és egy Dél-Afrikában.

– A működési hatékonyságért feleltem, hogy kevés veszteséggel tudjunk termelni. Minden termelő rendszernek megvannak ugyanis a saját veszteségei. Ez a gondolkodásmód Japánból indult, ahol a vevői elégedettség az alap. Tehát, ha a vevő elégedett, akkor jól végezzük a munkánkat. Ehhez pedig bizonyos alapszabályokat meg kell határozni, és be kell tartani. Ha nem működik hatékonyan a rendszer, akkor vagy drága lesz a termékünk, vagy nem kapja meg időben a vevő, vagy nem az elvárt minőségben kapja meg a vevő.

Ebben a szemléletben maradva Laci felsővezetőként az Alfra Consulting magyarországi vezetője, majd 2020 januárjától a Debreceni Kultúrpark műszaki vezetője lett. A Solar Panel Solutions-t az indulástól segíti szerteágazó szakmai tudásával, s mint műszak igazgató 2022 őszétől erősíti cégünket.

Hozzáállása, szakmai felkészültsége és igényessége nélkülözhetetlen azon a területen, ahol dolgozunk és ahol a legkiválóbb minőségű napelemes rendszereket szeretnénk átadni a partnereinknek.

Jellemzően ő az, aki utolsóként hagyja el a telepítés helyszínét és csak akkor, amikor már mindent a helyén és rendben, a hatályos előírásoknak megfelelően talált. 

„Bár alapvetően a mérnöki énem a stabilitásra törekszik, de ebben a munkában azt szeretem, hogy folyamatos kihívások színesítik a mindennapokat. A Solar Panelnél például minden kivitelezés részletes 3D-s modellel indul, de a telepítési helyszín mindig rejt magában új megoldandó feladatot.

Emellett természetesen minden felmerülő vevői igényt igyekszünk magas szinten kielégíteni. Ilyenkor tudni kell rugalmasan megoldást találni, úgy, hogy egy dologból nem engedünk: az a munkánk minősége.

Úttörői vagyunk egy új korszaknak, mert most sok szempontból megmérettetések előtt áll egy egyébként is fiatalnak számító technológia, aminek terjedése egyértelmű cél kell legyen.

Mindezeket figyelembe véve nagy kihívás és egyben izgalmas feladat megfelelni azoknak az alapelveknek, amiket a minőség terén vallok.”

#SPS #SolarPanel #NapelemesMegoldások #SeresLaci

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs