2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok sportbarát látogatta meg napelemes standunkat is, ahol legújabb környezetbarát energetikai megoldásainkról is tájékozódhattak az érdeklődők.

Az idei Solar Panel – Socca országos nagydöntő egyben selejtezőtorna is volt a nemzetközi Socca szövetség októberi szlovéniai Bajnokok Ligája csoportkörébe. A két napos futballfesztiválnak a DEAC Sportcampus adott otthont, ahol 4 pályán 24 együttes pályázott az aranyéremre, valamint a két maribori beszállókártya egyikére. Most először a szövetség fennállása óta székhelyünk az ország második fővárosa Debrecen adott otthont a döntőknek.

Az első nap a csoportköröket rendezték, míg a másodikon a torna egyenes kieséses szakaszára került sor. A hazai bajnoki címet végül a National Iron Team szerezte meg miután 3-1-re győzött a fináléban a DEAC műfüves pályáján.

Csapatunk, a Solar Panel FC másodikként jutott tovább csoportjából, ám az egyenes kieséses szakaszban megálljt parancsolt neki a fővárosi Chicago. Bár, az utolsó percig 3-3 volt az állás!

Az országos sorozatban előzetesen összesen 296 csapat indult. Bognár József a Solar Panel Solutions értékesítési igazgatója és a kispályás csapat vezetője szerint minden szempontból megtiszteltetés volt részt venni a legjobb 24 viadalán.

– Nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk az országos döntőnek úgy, mint névadó szponzor és úgy is, mint versenyző csapat. Nagyon elégedettek vagyunk a szervezéssel és a saját alakulatunk teljesítményével is. Az első két meccset meg is nyertük, amit szurkolótáborunk is vastapssal díjazott. Fontos nekünk, hogy székhelyünk és otthonunk Debrecen lehetett a helyszíne az év legnagyobb kispályás bajnokságának.

A pályán látott szép akciók és gólok mellett egy standdal és izgalmas aktivitásokkal vártuk a napelem iránt érdeklődőket, akik érkeztek is hozzánk szép számmal. Megmutattuk azt, hogy egy ilyen nívós tornát tudatos szervezéssel és csapatmunkával milyen szépen össze lehet hozni – hangsúlyozta Bognár József.  

Móré Bendegúz, a magyar Socca szövetség alelnöke háláját fejezte ki a vállalat által nyújtott támogatásért.

– A döntő névadó szponzora, a Solar Panel Solutions által biztosított összeget százszázalékban a pályabérlésre használtunk fel, így a nagydöntőt hazánk egyik legszínvonalasabb pályáján rendezhettük meg, amely minden csapat igényeit kielégítette. A Solar Panel helyszíni megjelenése és saját kispályás csapata is tovább emelte a rendezvény színvonalát. A Socca Sportszövetség a jövőben is tervezi a szoros együttműködést a céggel, amely nem csak magát a nagydöntőt támogatta, hanem segített a sportág és az egészséges életmód népszerűsítésében – fejtette ki az alelnök.

A díjak átadásánál Bognár József, értékesítési igazgatónk és Németh Máté, operatív igazgatónk is segédkezett.  

A kétnapos rendezvényen mintegy 600 sportoló és szurkoló vett részt.

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 07

„Profin működött a csapat”

A Solar Panel Solutions-t választotta az Union Biztosító Hajdú-Bihar vármegyei vezetője, Kakuk Éva, akinek debreceni családi […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs