2023 március 28

Nagy László: itt szabad önállóan, kreatívan dolgozni

2022 szeptembere óta dolgozik a Solar Panel Solutions Kft. kötelékében Nagy László kollégánk. Mindannyiunk „Laci bácsija” 20 év munkatapasztalattal érkezett cégünkhöz, és több nekünk „szimpla” raktárosnál: gépkocsivezető, raktárvezető, árukiszállító, anyagbeszerző, aki nagyjából 5000 kilométert vezet havonta, és ezalatt gondoskodik arról, hogy mindig minden ott legyen, ahol lennie kell – időben.

Országszerte biztonsággal hozza-viszi a paneleket, az invertereket és minden más munkaeszközt, ami egy napelem telepítéshez kell. Szerencsére e téren nem unatkozunk, úgyhogy Laci bácsi sem. Most is épp két állomás között, út közben faggattuk arról, miért is szereti ezt a munkát. Merthogy szereti, az már abból is látszik, ahogyan kiszáll a Solar Panel-es kocsiból.

„Az elsődleges az, hogy az ember, ha meg van bízva egy feladattal, akkor hagyják, hogy önállóan elvégezze. Ha bármilyen megoldandó feladat vagy probléma van, azt tudd megoldani. A Solar Panelnél szabad kreatívan, önállóan dolgozni. Hagynak érvényesülni, hagyják, hogy gondolkozz. Jómagam összerakhatom, megszervezhetem az utamat. Persze rendszeresen megkérdezik, hogy „jó lesz-e így, Laci, meg tudod csinálni?” Nagy különbség van a között, hogy „csináld meg, és úgy csináld meg, ahogyan én mondom” és a között, hogy „csináld meg, és jó legyen.” Ennél a cégnél nem egy adott sablont követsz, hanem az adott szituációhoz mérten végzed a munkád. Talán érződik is a szavaimból, hogy nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a vezetőkkel. Tudják jól, hogy ha megkaptam a feladatot, azt elvégzem. Nincs az a szoros, „főnökös” számonkérés, hanem egyszerűen úgyis látják, hogy jól van elvégezve egy-egy munka” – részletezi Laci bácsi.

Emellett az ügyfelek részéről is sok jó visszajelzést kap, hiszen mindig kedves és segítőkész, járjon bárhol is az országban. „Nagyon szeretem, hogy embereket ismerek meg. Minden napom más, szóval ez egy igazán változatos munka számomra. Igyekszem mindenkivel kedves lenni, például mindig oda teszem le az árut, ahová az ügyfél kéri. A kollégákkal pedig maximálisan kijövünk, a légkör családias, mindenki segítőkész és megbízhatunk egymásban.”

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs