2022 szeptember 08

Juhász Erzsébet – fókuszban a pénzügyek és a kamera

Juhász Böbi, a Solar Panel Solutions pénzügyi szakértője már 14 évesen pontosan tudta, mit akar. Céltudatosan készült a pénzügyi pályára, hiszen már akkor kapásból válaszolt a „mi leszel, ha nagy leszel” kérdésre.

Miközben mindent megtanult az értékesítésről, a biztosításokról és a napelemekről, még „szerelemszakmát” is választott magának, profi fotóssá képezte magát.

Böbi Létavértesen született és azon kevesek egyike volt, aki már a középiskola választás előtt megtalálta a jó irányt. Így esett a választása a debreceni Bethlen közgazdasági középiskolára, ahol pénzügyi, számviteli ügyintéző szakon tanult.

Később mérlegképes könyvelő iskolát végzett, dolgozott is ezen a területen, de végül váltott. Itt következett a pénzügyi vonal, és így került képbe a biztosítási szakma, az értékesítés.

Apropó! Képbe került! Amellett, hogy egy nagyon felkészült biztosítási szakember vált belőle, van egy másik énje is: hét éve szinte le sem tudja tenni a fényképezőgépet.

– Mindig is volt egy művészi oldalam. 14 évig néptáncoltam, több hangszeren játszok – gitározok, furulyázok, szintetizátorozni is tanultam. Szóval szeretek mindent kipróbálni, amit csak az utamba sodor az élet. Örökmozgó vagyok, inkább aktívan töltöm a pihenésemet is. A fotózás eleinte hobbi volt, de még most sem mondanám munkának, ez nekem inkább egy szerelemszakma.

Böbi a cég megalakulása óta erősíti a Solar Panel Solutions-t, alkuszi csapatunk vezetőjeként mindent tud a napelemes biztosításokról. És hogy miért szeret annyira nálunk dolgozni?

– Azért szeretek itt lenni, mert bármikor hívhatom a cég ügyvezetőit, ha kérdésem, kérésem van. Ez nagyon rugalmassá, ezáltal pedig igazán hatékonnyá teszi a munkát. Szerintem az ügyfeleinknek fontos, hogy nem kőbe vésett szabályokkal találkoznak nálunk, hanem mindig próbálunk az ő igényeikhez igazodni. Mindenki egy kicsit különleges bánásmódot igényel és érdemel, és mi ezt ki tudjuk elégíteni.

#SolarPanelSolutions #tisztaenergia #napelem #biztosítások

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs