2023 január 20

Jótékonysági labdarúgótornát rendeztek a beteg gyermekekért

250 ezer forintot ajánlott fel a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika alapítványának a Solar Panel Solutions Kft. A cég a decemberi jótékonysági labdarúgótornán összegyűlt pénzt pénteken adta át az intézmény vezetőjének. A negyedmillió forintos támogatást a gyermekrehabilitáció fejlesztésére fordítják.

 „A Gyermekklinika Alapítványa Gyermekeinkért” alapítvány elsődleges célja, hogy segítse a gyermekklinikán működő mintegy 20 szubspecialitás, szakterület folyamatos fejlesztését. A modern eszközök, műszerek beszerzéséhez pedig kiemelten fontos a civilek, illetve a cégek, vállalatok támogatása. 

  • Az alapítvány évente 15-20 millió forintot fordít a gyermekklinika műszerparkjának korszerűsítésére. A mostani támogatásnak is megvan a helye. Tavaly óta a gyermekklinika szervezi a komplex gyermekrehabilitációs ellátást. Ezen a területen az egyik fő célunk a különböző sérülések utáni, illetve a sportrehabilitáció erősítése, fejlesztése. Erre szeretnénk fordítani a cégtől kapott 250 ezer forintot- ismertette Szabó Tamás klinikaigazgató, DE Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika.

A megújuló energiaforrásokkal foglalkozó Solar Panel Solutions Kft. számára nagyon lényeges a társadalmi felelősségvállalás, ezért a vállalat decemberben névadó szponzorként támogatta a Bástya Kupa kispályás labdarúgótornát, hogy az ott gyűjtött adományokat jótékony célra ajánlhassa fel.

  • Cégünk folyamatosan szervez jótékonysági akciókat, a gyermekklinikát azonban most először támogatjuk, de azt reméljük, hogy nem utoljára. Szeretnénk, ha a jövőben is folytathatnánk az együttműködést – emelte ki Bognár József, a Solar Panel Solutions Kft. értékesítési igazgatója.

Tamás Márk, a Bástya Kupa főszervezője az adományátadón elmondta: a következő is tornán is a  gyermekklinikának gyűjtenek majd, és szeretnék, ha a most átadott összegnél jóval több pénzzel támogathatnák az intézmény munkáját. A nevezési díjakból, illetve jótékonysági árverésből, valamint gyűjtöttek is a résztvevőktől.

A cég képviselői a 250 ezer forintos támogatást pénteken a Gyermekgyógyászati Klinikán adták át Szabó Tamásnak, az intézmény igazgatójának. 

Forrás: DE sajtóközpont  

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs