2022 szeptember 04

Fülöp Gyula – hajóskapitány a fedélzeten

Fülöp Gyula, a Solar Panel Solutions Kft. hajdú-bihari területi értékesítője Hajdúböszörményben nőtt fel. A gimnáziumot a hajdúsági városban végezte igencsak kalandos körülmények között.

Míg egyik lába még félig az iskolapadban volt, másikkal már pattant is bringára: versenyszerűen kerékpározott, a gimis évek alatt válogatott kerettag volt. Az érettségi után aztán jöhetett az agrár egyetem, ahol informatikus statisztikus és gazdasági tervező szakon tanult.

– Már az egyetemi éveim alatt elkezdtem dolgozni, hamar belekóstoltam a vendéglátásba. A debreceni Üvegtigris pultosa, majd üzletvezető-helyettese voltam, és nagyjából ugyanezt a karriert futottam be 2009-től a néhai Kikötőben. Ott négy évet húztam le, ebből két évig üzletvezetőként. Aki még fel tudja idézni fiatal, bulizós éveiből, az emlékezhet, hogy a Kikötő egy 3000 fős, nagyon felkapott szórakozóhely volt Debrecenben.

Ezután jött egy horvátországi kitérő, ahol egy barátjával épített vállalkozást. Egy népszerű adriai partszakaszon adtak nap mint nap jókora adrenalinbombát vállalkozó – és szórakozó- kedvű helyieknek és turistáknak banánoztatással és boboztatással. Közben beletanult a vízi járművek világába, hajóvezetői jogosítványt szerzett.

– Miután hazatértem Magyarországra, belevágtam egy pizzériába, de hamar rá kellett jönnöm, hogy már nem ilyen életre vágyom. 2016-ban mondtam azt, hogy elég, hiszen a vendéglátás miatt se éjjelem, se nappalom, nincs karácsony, sem szilveszter. Egy életre elég volt. Azt mondtam, hogy valami mást kell keresnem, ekkor jött a pénzügyi terület, az Aegon. Étékesítőként kezdtem, egy év alatt bekerültem vezetőképző programba, és egy év alatt elvégeztem. 2019 óta üzleti vezető pozícióban dolgoztam ott, idén tavasszal pedig szép folyamatosan átnyergeltem a Solar Panel Solutions Kft. csapatához.

#SolarPanelSolutions #FülöpGyula #tisztaenergia #napelem

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs