2023 március 13

HR vezető dolgozik munkatársainkért

Kukk Éva Dóra 8 éve tevékenykedik a HR területén. Főállásban a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, 1200-1300 munkavállalót felölelő szervezetének humán erőforrás vezetője. 12 közvetlen munkatársa napi teendőit irányítja, ez lefedi a HR-t, a bérszámfejtést és a munkaügyet is.

A humánpolitika, andragógia, pedagógia, bér- és TB-ügyintéző, illetve vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítéssel is rendelkező rutinos és elismert szakember februártól segít cégünk menedzsmentjének HR-tanácsadóként.

„Nagy állásinterjúkra járó voltam korábban. Szerettem megméretni magam, sokszor csak úgy elmentem megnézni, hogy milyen egy adott interjú. Nagyon tetszett a szituáció, hogy vajon milyen kérdésekkel fognak bombázni, hogy mennyire tudok felkészülni egy adott cégből. És gyakorlatilag innen jött, hogy milyen jó lenne átülni a másik oldalra.”

Emellett még egy nagyon fontos dolog motiválta.

„Sok ismerősöm dolgozik olyan „mérgező” munkahelyen, ahol egyszerűen nem lehet meglenni egyes munkatársak mellett és sok helyen bizony a vezetőség nem tesz semmit. Ez pedig súlyos károkat okozhat mind a vállalatnak, mind a munkatársak lelkének. Így elhatároztam, hogy bárhol is fogok dolgozni, a pozitív légkör megteremtése lesz az elsődleges, tenni akarok az emberekért, és ki fogok állni mellettük.”

Évi szerint egy jó HR-es nyitott és empatikus, tud azonosulni a vállalat célkitűzéseivel, illetve a menedzsment és a munkavállalók oldalát egyaránt megfelelően képviseli. Amolyan összekötő kapocs közöttük. Cégünknek főként a toborzásban, a megfelelő alkalmazottak megtalálásában segít.

„A Solar Panel Solutions-ben az tetszett meg, hogy (még) nem nagy cég, de máris azt szeretné, hogy legyen HR-e. Sok kisebb cégnél – akár 100-150 dolgozót foglalkoztató vállalatoknál- nincs kiépítve a HR, mert sajnálják rá a befektetést, vagy nem lényeges nekik ez a terület. Itt viszont fontosnak tarották azt, hogy képzett szakember foglalkozzon a munkavállalók napi ügyeivel, legyenek azok munkaszerződéssel, vagy munkajoggal, netán munkaüggyel kapcsolatos kérdések. A mai stresszes, rohanó (munka)világban kell, hogy foglalkozzunk az emberekkel, hiszem, hogy ez a Solar Panel zöldebb jövőre irányuló célkitűzéseit is előbbre viheti.”

Legújabb nyitott pozícióinkat itt nézheti meg: https://napelemes-megoldasok.hu/karrier/

Ajánlatkérés+

Hasonló bejegyzéseink

2023 augusztus 28

Szerelje fel tanyáját napelemmel szinte ingyen!

Most éri meg a tanyáknak belevágni a napelemes beruházásba, hiszen 95%-os támogatást vehetnek igénybe. […]

2023 augusztus 14

Klímát adunk ajándékba

Vásárolj nálunk most napelemet, hiszen így duplán jól jársz: saját energiát termelhetsz, mi pedig […]

2023 június 29

Országos focitorna döntőjét támogattuk Solar Panel – SOCCA Kispályás Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező néven

A viadalon kispályás focicsapatunk, a Solar Panel FC is szépen helyt állt, emellett sok-sok […]

Ne várjon!
Vegye fel velünk a
kapcsolatot még ma!

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 14:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk

Kapcsolat:

+36-30-121-9069 info@napelemes-megoldasok.hu
Napelemes Iroda: 4026 Debrecen,
Honvéd utca 4. Fsz.1.

Kövess minket:


Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 27727368-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-033653

© 2024 Solar Panel Solutions Kft.
Minden jog fenntartva!

WPlabs